Okapi International

Catering service met smaak!

Onze cateringsdiensten zijn toegankelijk in volgende regio’s:
Brussel, Vlaanderen en Wallonië.

Ontdek ons ​​verhaal

Okapi International is een cateringbedrijf gespecialiseerd in de Afrikaanse keuken. Onze keuken combineert het gebruik van traditionele ingrediënten met verschillende moderne technieken. 

Opgericht in 2012 uit de vriendschap van 4 jongeren van Belgisch-Congolese afkomst die gepassioneerd zijn door de culinaire kunsten en een vernieuwde AFRICAN keuken willen ontdekken. Het doel is tweeledig: de Afrikaanse keuken promoten en vooral populariseren door deze toegankelijker te maken voor mensen van alle origine en het zo de plaats te geven die het verdient in de wereldkeuken.

Dankzij onze knowhow kunnen wij u heerlijke gerechten op basis van vlees, vis en groenten aanbieden. De belangrijke pijlers van onze keuken zijn variëteit, evenwicht en seizoensgebondenheid.

Het resultaat is een mix van keukens die je meenemen over de hele wereld en smaakvol toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Okapi International is gevestigd in Vilvoorde. Onze diensten zijn beschikbaar in Brussel, Vlaanderen en Wallonië.

Onze troeven

Voor al uw evenementen vinden wij het belangrijk om een unieke culinaire ervaring voor u en uw gasten te creëren. Wij stellen uw menu samen volgens uw voorkeuren en behoeften. Samen met u bepalen we wat het beste is voor uw budget.

Menu origineel

Okapi International biedt een unieke culinaire ervaring met een grote verscheidenheid aan gerechten. Onze zoete en/of hartige menukaart is ontworpen voor zowel grote als kleine eetlustigen, omnivoren, flexitariërs, vegetariërs, vegetariërs, veganisten,.... en voor mensen met allergieën.

Drinkt variatie

Okapi International biedt een breed scala aan dranken, variërend van warm en koud, alcoholisch en non-alcoholisch, tot frisdranken en cocktails. We bieden ook bier dat door ons is gebrouwen.

Creatieve keuken

Onze menu's zijn altijd heerlijk om van te genieten met je ogen en smaakpapillen. Okapi International is de sleutel tot het succes van uw evenement.

Verse ingredienten

De smakelijke gerechten van Okapi International worden bereid met verse ingrediënten, lokale en seizoensgebonden producten met betrouwbare traceerbaarheid.

Cateringdiensten voor alle evenementen

Onze diensten omvatten warme en koude buffetten, bruiloft en banket, verjaardagsfeestjes & intieme diners, bedrijfsfeesten, exotische lunch & diner en andere speciale gelegenheden.

Onze inzet

Okapi International is toegewijd aan het aanbieden van een schone, snelle, kwalitatieve, professionele, hoffelijke, tijdige en bovenal heerlijke service.

Innovate is onze specialiteit

Zou je graag je feest een exotisch tintje geven?

Ben je geïnteresseerd in een speciaal en gedenkwaardig diner?

Ben je benieuwd wat we jou te bieden hebben?

Neem contact op met ons op het onderstaande nummer.

Onze prestaties

Wij bieden gerechten met uitzonderlijke smaken. Onze ingrediënten zijn veilig en worden gerespecteerd. Creativiteit maakt deel uit van ons DNA! We vinden voortdurend nieuwe manieren om te innoveren. Onze gerechten zullen glimlachen na elke hap.

Onze activiteiten

Okapi International biedt vers bereide gerechten voor alle gelegenheden. We vestigen onze aandacht altijd op de kleine details die uw receptie gedenkwaardig maken. Wij zorgen voor al uw evenementen. Onze specialiteiten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Kookworkshops
  • Warme en koude buffetten
  • Bruiloft en banket
  • Verjaardagsfeestjes & Intieme diners
  • Exoten lunch en diner
  • Cocktailparty's
  • Fundraisers
  • Verrassingen recepties
  • Bedrijfsfeesten
  • Farewell Parties

Om uw wensen beter te vervullen, kan ons aanbod nog steeds worden aangepast aan uw behoeften. Ons team helpt u bij het maken van een nauwkeurige keuze en een juiste budgettering. Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

Catering Service

Wij bieden verschillende cateringpakketten aan, van warme maaltijden tot cocktaildiners en koude buffetten.  

 U kunt kiezen voor:

⇒ een complete service (maaltijdbereiding, roomservice)

⇒ een cateringservice om mee te nemen

⇒ een cateringservice geleverd

De prijzen zijn afhankelijk van de ingrediënten, het menu, de logistiek en het aantal gasten.

Onze full service prijzen zijn inclusief de service van het personeel in de kamer.  Wij zorgen ook voor de kleding, ontworpen om perfect aan te sluiten bij de geselecteerde toppings.

“Klanttevredenheid is ons eerste zelfbeoordelingscriterium”.

Tevreden klanten!

We gebruikten Okapi International voor ons feest, het zijn professionals en we waren zeer tevreden. De prijs is betaalbaar, het eten en de service waren zeer goed.
Emma L.
Uitstekende service, zeer gewaardeerd door de groep. Het eten was perfect, kleurrijk en gevarieerd. Wij zullen uw diensten gebruiken voor onze volgende teamvergaderingen.
Paul n.
Okapi International biedt verse, exotische en heerlijke gerechten. Uw gasten zullen er lang na afloop van uw evenement over praten. Okapi respecteert hoge kwaliteitsnormen.
Nancy B.

Neem voor een prijsaanvraag contact met ons op:


0485964057

of per e-mail:

info@okapi-international.be