Phone

0032 485 96 40 57

Email

info@okapi-international.be

De okapi is een nationaal symbool van het Afrikaanse land, maar een bedreigde diersoort. Met deze naam staat Okapi dan ook voor iets exclusief en bewonderenswaardig. Ontdek verder onze troeven en waarden.

Wij verheugen ons op uw event en zullen er alles aan doen om onze waarden hierbij voorop te stellen. Deze zijn een open geest, kwaliteitsvol, artisanaal, persoonlijk en innovatief.

Eén van onze troeven is het combineren van heerlijke traditionele en wereldse ingrediënten met verschillende moderne technieken.

Okapi International is opgericht in 2012 uit de vriendschap van 2 personen van Belgische en Congolese afkomst die gepassioneerd waren door de wereldgastronomie, en meer bepaald de Afrikaanse keuken. 

Door de jaren heen tracht Okapi International Afrikaanse lekkernijen te promoten. We combineren bekende wereldse en traditionele Afrikaanse ingrediënten met diverse kooktechnieken. Het resultaat is toegankelijk, verrassend, nieuw, aangenaam, erkenbaar en smaakvol. De keuken van Okapi International neemt je mee op culinaire wereld(her)ontdekking met een ultiem doel: de Afrikaanse keuken een plaats geven op internationaal niveau.

Dankzij onze knowhow en jarenlange ervaring in de sector kunnen wij u heerlijke gerechten op basis van vlees, vis en groenten aanbieden. De belangrijke pijlers van onze keuken zijn originaliteit, diversiteit, evenwicht en seizoensgebondenheid.

Okapi International is gevestigd in Vilvoorde. Onze diensten zijn beschikbaar in Brussel, Vlaanderen en Wallonië.